Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa w przygotowaniu
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7984
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1324
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13763
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7984
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1324
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13763
Składniki
Pieczarki drobno pokrojone i pokrojoną cebulkę obgotować w bulionie,ok 10 min.,odcedzić, wystudzić.
ugotowane jajka pokroić w kostkę,przygotować wg.przepisu makaron ryżowy(można też sałatkę zrobić bez makaronu). Dodać wszystkie składniki,doprawić. Dodać majonez wymieszany z jogurtem.Wymieszać.Posypać natką pietruszki. Odstawić na godzinę do lodówki.:)