Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 266
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2224
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 977
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 266
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2224
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 977
Składniki
świezy szpinak myjemy i obiermy z grubych włukien, ukłdamy na półmisku (większe listki dzielimy). Migdały podsmażamy na suchej patelni az do delikatnego zbrązowienia.Układamy na szpinak. Czosnek kroimy drobno i podsmazamy na oleju niedoprowadając do zbrązowienia po czym skrapiamy całościa szpinak. Ozdabiamy pomidorkami pokrojonymi w ćwiarki. Gotowe! Podajemy z bagietką zrumieniona na patelni i natartą czosnkiem. Pycha. Zdrowe nie tuczące i szybkie do przygotowania .Polecam