Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1569
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38571
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1316
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1569
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38571
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1316
Składniki
świezy szpinak myjemy i obiermy z grubych włukien, ukłdamy na półmisku (większe listki dzielimy). Migdały podsmażamy na suchej patelni az do delikatnego zbrązowienia.Układamy na szpinak. Czosnek kroimy drobno i podsmazamy na oleju niedoprowadając do zbrązowienia po czym skrapiamy całościa szpinak. Ozdabiamy pomidorkami pokrojonymi w ćwiarki. Gotowe! Podajemy z bagietką zrumieniona na patelni i natartą czosnkiem. Pycha. Zdrowe nie tuczące i szybkie do przygotowania .Polecam