Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Pory pokroic,posolić skropić sokiem z cytryny i wymieszać Obrane jabłka zetrzeć na grubej tarce bezpośrednio do porów i odrazu wymieszać-aby nie zciemnialy.Dodać smietanę i płaską łyżkę cukru Wymieszac -w razie potrzeby doslodzić ma mieć słodko kwaskowy smak.Smacznego