Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę robi się bardzo szybko (około 10 min.) Tak samo szybko znika ze stołu. SMACZNEGO!!!,
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 31
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1401
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 287
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3202
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 222
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 31
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1401
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 287
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3202
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 222
Składniki
Fasolę czerwoną i białą odsączyć z zalewy. Przepłukać wodą na durszlaku. Ananasy pokroić w kawałki. Ogórki konserwowe pokroić w dość dużą kostkę. Składniki połączyć. Dodać majonez. Doprawić solą i pieprzem,