Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza sałatka na świecie. Pasuje do wszystkiego od domowego obiadku z mięskiem po grilla.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Sałatę płuczemy, suszymy, rwiemy na mniejsze kawałki. Kroimy rzodkiewki w talarki. Siekamy szczypior. Ugotowane i obrane jajka na twardo kroimy w ósemki a potem ewentualnie na pół. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Czekamy kilka minut aby sól zadziałała. Przed podaniem dodajemy śmietanę. Nie ma wspanialszej sałatki - dostępność produktów - całą wiosnę i lato. A nawet zimową porą, obecnie, składniki dostaniemy od ręki w sklepach.