Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe awokado, pachnące pomidory, chrupiące orzeszki i „gwiazda” – delikatne listki szpinaku… Propozycja dla tych, którzy uwielbiają szpinak, oraz tych, którzy go jeszcze nie lubią.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 816
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 816
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Składniki
Szpinak, pomidorki i kulki z awokado ułożyć na talerzu. Skropić oliwą i octem, posolić i popieprzyć. Orzeszki uprażyć na suchej patelni przez ok. 1-2 minuty (nie mogą zbrązowieć). Parmezan „obrać używając obieraczki do warzyw. Posypać sałatkę orzeszkami i parmezanem. Od razu podawać.