Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe awokado, pachnące pomidory, chrupiące orzeszki i „gwiazda” – delikatne listki szpinaku… Propozycja dla tych, którzy uwielbiają szpinak, oraz tych, którzy go jeszcze nie lubią.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421111
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1956
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421111
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1956
Składniki
Szpinak, pomidorki i kulki z awokado ułożyć na talerzu. Skropić oliwą i octem, posolić i popieprzyć. Orzeszki uprażyć na suchej patelni przez ok. 1-2 minuty (nie mogą zbrązowieć). Parmezan „obrać używając obieraczki do warzyw. Posypać sałatkę orzeszkami i parmezanem. Od razu podawać.