Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe awokado, pachnące pomidory, chrupiące orzeszki i „gwiazda” – delikatne listki szpinaku… Propozycja dla tych, którzy uwielbiają szpinak, oraz tych, którzy go jeszcze nie lubią.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12264
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1383
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13016
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5165
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12264
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1383
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13016
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5165
Składniki
Szpinak, pomidorki i kulki z awokado ułożyć na talerzu. Skropić oliwą i octem, posolić i popieprzyć. Orzeszki uprażyć na suchej patelni przez ok. 1-2 minuty (nie mogą zbrązowieć). Parmezan „obrać używając obieraczki do warzyw. Posypać sałatkę orzeszkami i parmezanem. Od razu podawać.