Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie szybkie w przygotowaniu
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 225
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 225
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, sparzyć. Dodać musztardę, keczup i doprawić do smaku. Mięsko pokroić w poprzek włókien, rozbić, uformować krążki. Krążki mięsa posolić, popieprzyć , smarzyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron przez 3-4 minuty tak aby mieso zrumieniło się z wierzchu, a wewnatrz pozostało różowe.Usmazone mięso ułożyć na półmisku, na każdy krążek nałożyć doprawiona cebule.