Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1745
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1812
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1745
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1812
Składniki
Wołowine pokroić w cienkie paski,seler,marchew,pietruszke w słupki,a cebule w kostke.Mięso i warzywa podsmaż na 2 łyzkach oliwy,przykryj i udus.Na pozostalej oliwie usmaż pieczarki pokrojone w plastry i przełuz je do mięsa.Dodaj pokrojone w kostke ogórki i papryke oraz
keczup,groszek i koncentrat.Dopraw do smaku,dus z koskami rosołowymi 10_ 20 minut.