Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bruschetta z pomidorkami cherry, brzoskwinią, mozzarellą i bazylią"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4099
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11229
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6455
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5455
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13454
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5222
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4099
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11229
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6455
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5455
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13454
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5222
Składniki
20 minut • 4 porcje • 523 kcal/porcja • 5 zł/porcja
Przygotuj z oliwy i octu dressing.
Pokrój pomidorki na połówki, brzoskwinie na małe kawałki, szynkę w cienkie paski, mozzarellę w kostkę. Dodaj dressing i wszystkie dokładnie, ale delikatnie wymieszaj. Posiekaj bazylię i dodaj do sałatki.
Rozgrzej grillową patelnię i każdą kromkę zrumień. Następnie natrzyj połówką czosnku. I jeszcze raz podgrzej na patelni.
Nakładaj pomidorowo-brzoskwiniową sałatkę na każdą grzankę. Po wierzchu możesz posypać odrobiną soli i świeżo zmielonym pieprzem.Źródło: Olivia