Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bruschetta z pomidorkami cherry, brzoskwinią, mozzarellą i bazylią"
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 477
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 652
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 804
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 697
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 477
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 652
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 804
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 697
Składniki
20 minut • 4 porcje • 523 kcal/porcja • 5 zł/porcja
Przygotuj z oliwy i octu dressing.
Pokrój pomidorki na połówki, brzoskwinie na małe kawałki, szynkę w cienkie paski, mozzarellę w kostkę. Dodaj dressing i wszystkie dokładnie, ale delikatnie wymieszaj. Posiekaj bazylię i dodaj do sałatki.
Rozgrzej grillową patelnię i każdą kromkę zrumień. Następnie natrzyj połówką czosnku. I jeszcze raz podgrzej na patelni.
Nakładaj pomidorowo-brzoskwiniową sałatkę na każdą grzankę. Po wierzchu możesz posypać odrobiną soli i świeżo zmielonym pieprzem.Źródło: Olivia