Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bruschetta z pomidorkami cherry, brzoskwinią, mozzarellą i bazylią"
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 332
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 332
Składniki
20 minut • 4 porcje • 523 kcal/porcja • 5 zł/porcja
Przygotuj z oliwy i octu dressing.
Pokrój pomidorki na połówki, brzoskwinie na małe kawałki, szynkę w cienkie paski, mozzarellę w kostkę. Dodaj dressing i wszystkie dokładnie, ale delikatnie wymieszaj. Posiekaj bazylię i dodaj do sałatki.
Rozgrzej grillową patelnię i każdą kromkę zrumień. Następnie natrzyj połówką czosnku. I jeszcze raz podgrzej na patelni.
Nakładaj pomidorowo-brzoskwiniową sałatkę na każdą grzankę. Po wierzchu możesz posypać odrobiną soli i świeżo zmielonym pieprzem.Źródło: Olivia