Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bruschetta z pomidorkami cherry, brzoskwinią, mozzarellą i bazylią"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9857
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2484
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1625
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 595
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3763
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9857
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2484
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1625
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 595
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3763
Składniki
20 minut • 4 porcje • 523 kcal/porcja • 5 zł/porcja
Przygotuj z oliwy i octu dressing.
Pokrój pomidorki na połówki, brzoskwinie na małe kawałki, szynkę w cienkie paski, mozzarellę w kostkę. Dodaj dressing i wszystkie dokładnie, ale delikatnie wymieszaj. Posiekaj bazylię i dodaj do sałatki.
Rozgrzej grillową patelnię i każdą kromkę zrumień. Następnie natrzyj połówką czosnku. I jeszcze raz podgrzej na patelni.
Nakładaj pomidorowo-brzoskwiniową sałatkę na każdą grzankę. Po wierzchu możesz posypać odrobiną soli i świeżo zmielonym pieprzem.Źródło: Olivia