Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna alternatywa dla mięsnych burgerów. Inspiracją są smaki azjatyckie, ale w nowoczesnym wydaniu
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 193
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 709
Sernik cytrynowy to deser o wyjątkowo delikatnej konsystencji i orzeźwiającym...
Odsłon: 41
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 2222
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 193
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 709
Sernik cytrynowy to deser o wyjątkowo delikatnej konsystencji i orzeźwiającym...
Odsłon: 41
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 2222
Składniki
Posiekaj łososia jak na tatara Dodaj świeży imbir, sos sojowy, rybny, cytrynę, jajko i 3 łyżki bułki tartej i dokładnie wymieszaj w misce. Uformuj ręcznie kotlety i zacznij smażyć na rozgrzanej patelni
DODATKI W międzyczasie rozkrój bułkę maślaną i podpiecz na patelni (wewnętrzną stroną do dołu) aż się zarumieni Pokrój na plastry awokado i pomidora
PRZYGOTOWANIE SOSU Wymieszaj w miseczce ulubiony majonez z wasabi, cytryną, solą i pieprzem
Złóż w całość burgera zaczynając od: -spodu bułki -na to sos -kotlet z łososia -awokado (posól i popieprz) -mały płatek nori -pomidor -znowu sos -górę bułki