Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna alternatywa dla mięsnych burgerów. Inspiracją są smaki azjatyckie, ale w nowoczesnym wydaniu
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1565
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 118
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18383
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 591
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1027
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1565
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 118
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18383
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 591
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1027
Składniki
Posiekaj łososia jak na tatara Dodaj świeży imbir, sos sojowy, rybny, cytrynę, jajko i 3 łyżki bułki tartej i dokładnie wymieszaj w misce. Uformuj ręcznie kotlety i zacznij smażyć na rozgrzanej patelni
DODATKI W międzyczasie rozkrój bułkę maślaną i podpiecz na patelni (wewnętrzną stroną do dołu) aż się zarumieni Pokrój na plastry awokado i pomidora
PRZYGOTOWANIE SOSU Wymieszaj w miseczce ulubiony majonez z wasabi, cytryną, solą i pieprzem
Złóż w całość burgera zaczynając od: -spodu bułki -na to sos -kotlet z łososia -awokado (posól i popieprz) -mały płatek nori -pomidor -znowu sos -górę bułki