Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3003
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3003
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Fasolę zalej letnią wodą, mocz przez noc, a następnego dnia przepłucz i ugotuj.
Na łyżce oliwy podsmaż doprawione solą mięso mielone.
Do dużego garnka z grubym dnem wlej resztę oliwy. Zeszklij pokrojoną paprykę, cebulę i czosnek.
Dodaj przecier, koncentrat pomidorowy oraz bulion.
Po 40 minutach dołóż mięso, fasolę i kukurydzę. Gotuj jeszcze kwadrans.Źródło: Telemax