Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Fasolę zalej letnią wodą, mocz przez noc, a następnego dnia przepłucz i ugotuj.
Na łyżce oliwy podsmaż doprawione solą mięso mielone.
Do dużego garnka z grubym dnem wlej resztę oliwy. Zeszklij pokrojoną paprykę, cebulę i czosnek.
Dodaj przecier, koncentrat pomidorowy oraz bulion.
Po 40 minutach dołóż mięso, fasolę i kukurydzę. Gotuj jeszcze kwadrans.Źródło: Telemax