Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy latynoamerkański "Pieprz chili z mięsem". Przepis zaczerpnięty z książki M. Simonnet "Ugotujmy to dzisiaj", Tormont International Ltd. 1994. Świetne jako gorące danie na imprezach, zawsze wszystkim smakuje. Do oryginalnego przepisu dodaję jeszcze kukurydzę z puszki i łyżkę przecieru pomidorowego.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12536
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1414
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13561
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5716
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12536
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1414
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13561
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5716
Składniki
W dużym rondlu(wok też się świetnie nadaje) rozgrzać olej, roztopić masło i smażyć mięso z cebulą na małym ogniu.
Dodać pozostałe składniki i przyprawy.
Smażyć dalej na małym ogniu jeszcze 25-30 min.
Podawać potrawę bardzo gorącą z chlebem lub ryżem. Gotowe.