Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy latynoamerkański "Pieprz chili z mięsem". Przepis zaczerpnięty z książki M. Simonnet "Ugotujmy to dzisiaj", Tormont International Ltd. 1994. Świetne jako gorące danie na imprezach, zawsze wszystkim smakuje. Do oryginalnego przepisu dodaję jeszcze kukurydzę z puszki i łyżkę przecieru pomidorowego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1095
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13066
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1095
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13066
Składniki
W dużym rondlu(wok też się świetnie nadaje) rozgrzać olej, roztopić masło i smażyć mięso z cebulą na małym ogniu.
Dodać pozostałe składniki i przyprawy.
Smażyć dalej na małym ogniu jeszcze 25-30 min.
Podawać potrawę bardzo gorącą z chlebem lub ryżem. Gotowe.