Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Szybki pomysl na obiad i smaczne miecho. Potrzeba 1,5 kg wieprzowiny ze skora, karkowka np, musztarda, sol, pieprz, cebula, marchew, mialam pietruche, szklanka bialego wytrawnego wina lub piwa, 2 gozdzili, lisc laurowy, ziele angielskie, 2 lyzki oleju. Mieso umyc, wytrzec recznikiem papierowym, natrzec musztarda i obsmazyc na mocno rozgrzanej patelni ze wszystkich stron. W miedzyczasie podgrzac piekarnik na 180 ° termoobieg. Warzywa obrac, pokroic na kawalki, Przygotowac blaszke i rekaw do pieczenia. Obsmazone mieso wlozyc w rekaw, dodac warzywa, przyprawy, ziola, wino lub piwo, lub garaca wode, zawiazac rekaw i piec okolo 1 1/2 godziny. Mieso bedzie soczyste i smaczne