Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8509
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2987
Polecam.
Odsłon: 1752
Polecam.
Odsłon: 505
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8509
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2987
Polecam.
Odsłon: 1752
Polecam.
Odsłon: 505
Składniki
Podzielić kurczaka na małe kawałki.
Zalać maślanką i zostawić na kilka godzin.
Przygotować panierkę:mąkę wymieszać z przyprawami.
Wyciągnąć kurczaka z maślanki i obtoczyć w panierce.
Wrzucić na gorący olej i smażyć po ok.3 min.z każdej strony.
Następnie przełożyć na blaszkę i dopiec w piekarniku w temp.180 st.-40 min.