Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 734
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 475
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 734
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 475
Składniki
Podzielić kurczaka na małe kawałki.
Zalać maślanką i zostawić na kilka godzin.
Przygotować panierkę:mąkę wymieszać z przyprawami.
Wyciągnąć kurczaka z maślanki i obtoczyć w panierce.
Wrzucić na gorący olej i smażyć po ok.3 min.z każdej strony.
Następnie przełożyć na blaszkę i dopiec w piekarniku w temp.180 st.-40 min.