Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 754
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424925
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10684
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336960
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 754
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424925
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10684
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336960
Składniki
Cukinię opłukać, odciąć końce. Cukinię pokroić na plasterki. Zagotować 2 l wody, osolić ją, wrzucić cukinię, gotować 2 minuty od chwili, gdy woda ponownie zagotuje się. Cukinię odcedzić i pozostawić do ostudzenia. Czosnek obrać, wymieszać z sosem winegret, sosem polać plasterki cukinii, odstawić na 1 godzinę w chłodne miejsce i podawać na przystawkę. Przed podaniem cukinię można posypać listkami świeżej bazylii.