Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1717
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1511
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1482
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1754
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1717
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1511
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1482
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1754
Składniki
Cukinię opłukać, odciąć końce. Cukinię pokroić na plasterki. Zagotować 2 l wody, osolić ją, wrzucić cukinię, gotować 2 minuty od chwili, gdy woda ponownie zagotuje się. Cukinię odcedzić i pozostawić do ostudzenia. Czosnek obrać, wymieszać z sosem winegret, sosem polać plasterki cukinii, odstawić na 1 godzinę w chłodne miejsce i podawać na przystawkę. Przed podaniem cukinię można posypać listkami świeżej bazylii.