Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 204
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8670
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3089
Polecam.
Odsłon: 1886
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 204
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8670
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3089
Polecam.
Odsłon: 1886
Składniki
namaczamy na noc fasole,ziemniaki kroimy w gruba kostke,mieso(takie jakie lubimy)kroimy w kostke,cebula,marchew, korzeń pietruszki-wszystko grubo kroimy, łączymy ,zalewamy woda równiutko ze skladnikami.gotujemy dosyc dlugo,az ziemniaki sie lekko rozgotuja.na koniec dodajemy czosnek-mniej lub wiecej-kto jak lubi..mozna zrobic zasmazke z maki..ja nie robie , bo nie lubie:>smacznego