Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Domowe kapuśniaczki"
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 149
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 31
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 149
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 31
Składniki
Leśne grzyby namocz na noc, po czym gotuj w tej samej wodzie ok. 15 min. Cebulę drobno posiekaj i podsmaż na oleju, posól, dodaj pokrojone grzyby, a po kilku minutach posiekaną kapustę. Wymieszaj i smaż jeszcze 15 min. Dopraw solą i pieprzem.
Ciasto francuskie rozłóż na blacie, podsyp mąką i rozwałkuj. Równomiernie rozłóż farsz, a następnie zroluj dłuższym bokiem.
Pokrój ciasto na kawałki o grubości 4-5 cm i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Lekko spłaszcz dłonią i posmaruj jajkiem. Piecz w 200oC ok. 15 min, aż będą rumiane.Źródło: Takie jest życie
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z grilla w dwóch odsłonach
Dania główne
Kurczak pieczony w majonezie
Dania główne
Wątróbka w sosie śmietanowym
Dania główne
Kotlety z cukinii
Potrawka z grilla w dwóch odsłonach
Lato to czas przyrządzania potraw na świeżym powietrzu. Idealnie sprawdza się...
Odsłon: 37
Kurczak pieczony w majonezie
Chciałbym wam zaprezentować niecodzienny sposób na wykorzystanie majonezu. Pr...
Odsłon: 68