Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Faszerowane kąski z indyka"
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1653
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 959
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1653
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 959
Składniki
Mięso umyj i osusz. Lekko rozgnieć. Posyp solą i pieprzem. Na 2 kotletach rozłóż paprykę i listki szałwii. Przykryj plasterkami sera i pozostałymi kotletami. Dociśnij brzegi mięsa, by dobrze się skleiły.
Kotlety ostrożnie panieruj w mące, roztrzepanym jajku i bułce. Smaż na rozgrzanym oleju, z każdej strony na rumiano. Podawaj np. z mieszanką zielonych sałat i ryżem z warzywami.Źródło: Naj