Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Faszerowane kąski z indyka"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Mięso umyj i osusz. Lekko rozgnieć. Posyp solą i pieprzem. Na 2 kotletach rozłóż paprykę i listki szałwii. Przykryj plasterkami sera i pozostałymi kotletami. Dociśnij brzegi mięsa, by dobrze się skleiły.
Kotlety ostrożnie panieruj w mące, roztrzepanym jajku i bułce. Smaż na rozgrzanym oleju, z każdej strony na rumiano. Podawaj np. z mieszanką zielonych sałat i ryżem z warzywami.Źródło: Naj