Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Faszerowane kąski z indyka"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14210
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1646
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16220
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6530
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14210
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1646
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16220
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6530
Składniki
Mięso umyj i osusz. Lekko rozgnieć. Posyp solą i pieprzem. Na 2 kotletach rozłóż paprykę i listki szałwii. Przykryj plasterkami sera i pozostałymi kotletami. Dociśnij brzegi mięsa, by dobrze się skleiły.
Kotlety ostrożnie panieruj w mące, roztrzepanym jajku i bułce. Smaż na rozgrzanym oleju, z każdej strony na rumiano. Podawaj np. z mieszanką zielonych sałat i ryżem z warzywami.Źródło: Naj