Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Faszerowane kąski z indyka"
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15170
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4106
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8944
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15170
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4106
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8944
Składniki
Mięso umyj i osusz. Lekko rozgnieć. Posyp solą i pieprzem. Na 2 kotletach rozłóż paprykę i listki szałwii. Przykryj plasterkami sera i pozostałymi kotletami. Dociśnij brzegi mięsa, by dobrze się skleiły.
Kotlety ostrożnie panieruj w mące, roztrzepanym jajku i bułce. Smaż na rozgrzanym oleju, z każdej strony na rumiano. Podawaj np. z mieszanką zielonych sałat i ryżem z warzywami.Źródło: Naj