Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Faszerowane ruloniki naleśników"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1910
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3868
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3641
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 453
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1910
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3868
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3641
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 453
Składniki
Do wysokiego naczynia wsyp mąkę. Wlej wodę, mleko oraz olej, wbij jajko. Zmiksuj na gładką masę. Odstaw, by ciasto dojrzało.
Szpinak rozmroź i odparuj na patelni z małą ilością oleju. Przypraw przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą, pieprzem oraz świeżo startą gałką muszkatołową. Ostudź szpinak.
Rybę pokrój, oprósz solą oraz pieprzem. Usmaż na oleju na złoty kolor (możesz posypać ją lekko mąką). Rozdrobnij widelcem. Wymieszaj ze szpinakiem oraz fetą.
Usmaż cienkie naleśniki.Każdy posmaruj farszem i zwiń w rulonik. Przekrój na pół. Ułóż w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Polej stopionym mas łem. Zapiekaj kwadrans.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 270 Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax