Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo szybkie w przygotowaniu.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2181
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2181
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Składniki
Szpinak podsmażamy na oliwie z oliwek, uważając, aby się nie przypalił, dodajemy śmietanę, czosnek i jajko, doprawiamy sola i pieprzem do smaku.Kiedy jajko się zetnie zestawiamy szpinak z gazu.
Plasterki szynki kroimy w kostkę. Rozgrzewamy olej, smażymy filety rybne z jednej strony na złoty kolor. Przewracamy filety na drugą stronę i nakładamy szpinak, posypujemy serem, szynką i pieprzem cayenne. Całość przykrywamy i czekamy aż ser się stopi. Gotowe.