Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo szybkie w przygotowaniu.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 257
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2737
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 884
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1635
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14398
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 257
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2737
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 884
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1635
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14398
Składniki
Szpinak podsmażamy na oliwie z oliwek, uważając, aby się nie przypalił, dodajemy śmietanę, czosnek i jajko, doprawiamy sola i pieprzem do smaku.Kiedy jajko się zetnie zestawiamy szpinak z gazu.
Plasterki szynki kroimy w kostkę. Rozgrzewamy olej, smażymy filety rybne z jednej strony na złoty kolor. Przewracamy filety na drugą stronę i nakładamy szpinak, posypujemy serem, szynką i pieprzem cayenne. Całość przykrywamy i czekamy aż ser się stopi. Gotowe.