Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo szybkie w przygotowaniu.
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25456
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19101
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 21739
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25456
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19101
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 21739
Składniki
Szpinak podsmażamy na oliwie z oliwek, uważając, aby się nie przypalił, dodajemy śmietanę, czosnek i jajko, doprawiamy sola i pieprzem do smaku.Kiedy jajko się zetnie zestawiamy szpinak z gazu.
Plasterki szynki kroimy w kostkę. Rozgrzewamy olej, smażymy filety rybne z jednej strony na złoty kolor. Przewracamy filety na drugą stronę i nakładamy szpinak, posypujemy serem, szynką i pieprzem cayenne. Całość przykrywamy i czekamy aż ser się stopi. Gotowe.