Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo szybkie w przygotowaniu.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 624
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2029
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4019
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3958
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 624
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2029
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4019
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3958
Składniki
Szpinak podsmażamy na oliwie z oliwek, uważając, aby się nie przypalił, dodajemy śmietanę, czosnek i jajko, doprawiamy sola i pieprzem do smaku.Kiedy jajko się zetnie zestawiamy szpinak z gazu.
Plasterki szynki kroimy w kostkę. Rozgrzewamy olej, smażymy filety rybne z jednej strony na złoty kolor. Przewracamy filety na drugą stronę i nakładamy szpinak, posypujemy serem, szynką i pieprzem cayenne. Całość przykrywamy i czekamy aż ser się stopi. Gotowe.