Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo że filet proste danie, popularne dobrze smakuje, tu jedna z moich wersji
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Filety kroimy na kotlety ubijamy przyprawiamy kucharkiem, ziołami, pieprzem, solą, czosnkiem, przyprawą do kurczaka. Pieczarki kroimy na drobno, smażymy, ser ucieramy na tarce. Nadziewamy pieczarkami i serem spinamy wykalaczkami. moczymy w wymieszanymi jajkiem, mlekiem, maką i przyprawami (ziołem, solą, kucharkiem). Obtaczamy w bułce tartej i smażymy. Marchewkę myjemy ścieramy na tarce wrzucamy do garnka dodajemy dwie łyzki masła, łyżeczke curku, troche kucharka, soli, pieprzu, dolewamy kilka łyżek wody, dusimy, aż zmięknnie. Ogórki kroimy w kostke, cebule sparzamy kroimy w kostkę. Mieszamy dodajemy oliwę, pieprzymy, solimy, odstawiamy na kilka chwil do lodówki. Kukus zalewamy 0,5litry wrzącego bulionu. Czekamy 5-10min.