Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo że filet proste danie, popularne dobrze smakuje, tu jedna z moich wersji
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 790
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425140
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10726
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 790
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425140
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10726
Składniki
Filety kroimy na kotlety ubijamy przyprawiamy kucharkiem, ziołami, pieprzem, solą, czosnkiem, przyprawą do kurczaka. Pieczarki kroimy na drobno, smażymy, ser ucieramy na tarce. Nadziewamy pieczarkami i serem spinamy wykalaczkami. moczymy w wymieszanymi jajkiem, mlekiem, maką i przyprawami (ziołem, solą, kucharkiem). Obtaczamy w bułce tartej i smażymy. Marchewkę myjemy ścieramy na tarce wrzucamy do garnka dodajemy dwie łyzki masła, łyżeczke curku, troche kucharka, soli, pieprzu, dolewamy kilka łyżek wody, dusimy, aż zmięknnie. Ogórki kroimy w kostke, cebule sparzamy kroimy w kostkę. Mieszamy dodajemy oliwę, pieprzymy, solimy, odstawiamy na kilka chwil do lodówki. Kukus zalewamy 0,5litry wrzącego bulionu. Czekamy 5-10min.