Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1752
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15226
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4677
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8976
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1752
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15226
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4677
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8976
Składniki
Zagnieść mąkę z zimnym tłuszczem,1/2 łyżeczki soli i 5 łyżkami wody. Przykryć i odstawić na 30 minut do lodówki.
Cebulę pokroić w drobną kostkę,czosnek posiekać. Paprykę oczyścić i pokroić w kostkę. Zeszklić czosnek,cebulę,wrzucić paprykę.Dusić przez ok 5 min.
Utrzeć połowę sera,wymieszać z jajkami,pomidorami,ziołami.Doprawić do smaku.
Rozwałkować ciasto,wyłożyć na nasmarowaną tłuszczem formę o wym 25*25.
Wypełnić warzywami,polać sosem pomidorowym. Zapiekać przez 45 min. w temp.200 stopni. Posypać resztą sera,piec aż rozpuści się ser.