Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 382
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1966
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3925
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3819
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 382
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1966
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3925
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3819
Składniki
Zagnieść mąkę z zimnym tłuszczem,1/2 łyżeczki soli i 5 łyżkami wody. Przykryć i odstawić na 30 minut do lodówki.
Cebulę pokroić w drobną kostkę,czosnek posiekać. Paprykę oczyścić i pokroić w kostkę. Zeszklić czosnek,cebulę,wrzucić paprykę.Dusić przez ok 5 min.
Utrzeć połowę sera,wymieszać z jajkami,pomidorami,ziołami.Doprawić do smaku.
Rozwałkować ciasto,wyłożyć na nasmarowaną tłuszczem formę o wym 25*25.
Wypełnić warzywami,polać sosem pomidorowym. Zapiekać przez 45 min. w temp.200 stopni. Posypać resztą sera,piec aż rozpuści się ser.