Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frykadelki są smaczne, pożywne. Lubią je dzieci!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7791
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 267
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2947
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7791
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 267
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2947
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Składniki
Ziemniaki, ogórka, cebulę i jabłka pokrajać w drobną kostkę. Do ziemniaków dodać kolejno ogórki, jabłka, cebulę i koperek. Widelcem, żeby nie rozgnieść ziemniaków wymieszać. Doprawić sałatkę, dodać majonez i musztardę.
Filety rozmrozić. Bułeczkę porwać na kawałeczki, namoczyć. Dokładnie odcisnąć.
Filety skropić sokiem z cytryny. Zmielić. Wymieszać z zieleniną, bułeczką i jajkiem. Doprawić do smaku i dokładnie wyrobić.
Z masy uformować frykadelki. Obtoczyć w bułce i usmażyć na rumiano. Podawać z sałatką.