Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frykadelki są smaczne, pożywne. Lubią je dzieci!
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 239
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 94
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4556
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 174
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 114
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 239
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 94
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4556
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 174
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 114
Składniki
Ziemniaki, ogórka, cebulę i jabłka pokrajać w drobną kostkę. Do ziemniaków dodać kolejno ogórki, jabłka, cebulę i koperek. Widelcem, żeby nie rozgnieść ziemniaków wymieszać. Doprawić sałatkę, dodać majonez i musztardę.
Filety rozmrozić. Bułeczkę porwać na kawałeczki, namoczyć. Dokładnie odcisnąć.
Filety skropić sokiem z cytryny. Zmielić. Wymieszać z zieleniną, bułeczką i jajkiem. Doprawić do smaku i dokładnie wyrobić.
Z masy uformować frykadelki. Obtoczyć w bułce i usmażyć na rumiano. Podawać z sałatką.