Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas wykonania: 30 min + marynowanie mięsa Można również podawać z frytkami i ziemniakami:):)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12158
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1363
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12843
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4582
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12158
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1363
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12843
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4582
Składniki
Mięso myjemy,osuszamy,kroimy na kawałki ok. 3 na 8 cm, posypujemy Vegetą i wstawiamy na 20 min do lodówki. Z mąki, jajka, szczypty soli i 3/4 szkl. wody przygotowujemy ciasto naleśnikowe o konsystencji gęstej śmietany. Kawałki mięsa maczamy w cieście i smażymy na rumiano na rozgrzanym oleju.Podajemy z ryżem lub bagietką i surówką.