Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas wykonania: 30 min + marynowanie mięsa Można również podawać z frytkami i ziemniakami:):)
Danie dla tzw. Początkujących. Smacznie, szybko i tanio. Potrawa ta jest deli...
Odsłon: 6746
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 13
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 143
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4188
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 13
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 143
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4188
Składniki
Mięso myjemy,osuszamy,kroimy na kawałki ok. 3 na 8 cm, posypujemy Vegetą i wstawiamy na 20 min do lodówki. Z mąki, jajka, szczypty soli i 3/4 szkl. wody przygotowujemy ciasto naleśnikowe o konsystencji gęstej śmietany. Kawałki mięsa maczamy w cieście i smażymy na rumiano na rozgrzanym oleju.Podajemy z ryżem lub bagietką i surówką.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym
Dania główne
Paluszki rybne (z dorsza)
Dania główne
Tradycyjne kotlety mielone
Dania główne
Sałatka z btatem
Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym
Proste danie w stylu włoskim -garść makaronu, niewiele mięsa mielonego, odrob...
Odsłon: 7
Paluszki rybne (z dorsza)
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 13