Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1653
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 959
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1653
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 959
Składniki
Kapuste sparzyc aby odchodziły liscie
Ziemniaki utrzeć jak na placki
Marchewke, cebulę czosnek obrac i zetrzec na tarce
Kiełbase zmielić
Do ziemniaków dodac kasze manne, kiełbase i warzywa,
Przypraawic
Włożyc uformowane gołąbki do garnka podlać woda i dusić na małym ogniu około 1,5 godziny czasami krócej.
Po ugotowaniu można podac oblane tłuszczem ze zeskwarzonego boczku.