Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Kapuste sparzyc aby odchodziły liscie
Ziemniaki utrzeć jak na placki
Marchewke, cebulę czosnek obrac i zetrzec na tarce
Kiełbase zmielić
Do ziemniaków dodac kasze manne, kiełbase i warzywa,
Przypraawic
Włożyc uformowane gołąbki do garnka podlać woda i dusić na małym ogniu około 1,5 godziny czasami krócej.
Po ugotowaniu można podac oblane tłuszczem ze zeskwarzonego boczku.