Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15164
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4054
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8940
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15164
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4054
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8940
Składniki
Kapuste sparzyc aby odchodziły liscie
Ziemniaki utrzeć jak na placki
Marchewke, cebulę czosnek obrac i zetrzec na tarce
Kiełbase zmielić
Do ziemniaków dodac kasze manne, kiełbase i warzywa,
Przypraawic
Włożyc uformowane gołąbki do garnka podlać woda i dusić na małym ogniu około 1,5 godziny czasami krócej.
Po ugotowaniu można podac oblane tłuszczem ze zeskwarzonego boczku.