Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz rybny z ziołami"
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17637
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1772
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15278
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5107
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9016
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17637
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1772
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15278
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5107
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9016
Składniki
Cebule, czosnek i koper włoski pokrój i podsmaż na rozgrzanym oleju, w głębokim garnku. Dodaj mieloną paprykę i przecier pomidorowy. Całość dokładnie wymieszaj i smaż dalej. Wrzuć pokrojone w ćwiartki pomidory i dopraw do smaku solą oraz pieprzem.
Ryby opłucz pod zimną wodą i dokładnie oczyść. Pokrój je na mniejsze kawałki i wrzuć do bazy warzywnej. Całość ostrożnie wymieszaj. Po chwili do garnka wlej białe wino. Duś na małym ogniu, aż ryba będzie miękka. Zdejmij garnek i odstaw w ciepłe miejsce.
Tymianek i pietruszkę umyj pod bieżącą wodą i drobno posiekaj. Skórkę z cytryny zetrzyj na tarce i wymieszaj z ziołami. Następnie dodaj do gulaszu rybnego, aby uzyskać lepszy smak i aromat. Całość gotuj przez krótką chwilę i podawaj z gotowanymi ziemniakami.Źródło: Na żywo