Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3059
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422184
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2263
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3059
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422184
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2263
Składniki
Marchewkę i pietruszkę obrac pokroić na kawałki, nastepnie mieść je w garnku wypełnionym wodą. Dodać pierś z indyka,szczyptę soli i gotować aż mięso będzie miękkie. Następnie wyciągnąć je ostudzić i pokroić w plastry. Wywar z mięsa zostawić do zrobienia galarety.
żelatynę namoczyć w 3 łyzkach zimnej wody i rozpuścic ją w gorącym wywarze. Pozostawić aby lekko stężała.
Na półmisku ułozyć plastry pomarańczy, indyka, majonez, brzoskiwinie oraz winogrona.Wszystko posypać natka pietruszkii polać tężejącą galaretką.