Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5854
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9684
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 310
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5854
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9684
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 310
Składniki
Marchewkę i pietruszkę obrac pokroić na kawałki, nastepnie mieść je w garnku wypełnionym wodą. Dodać pierś z indyka,szczyptę soli i gotować aż mięso będzie miękkie. Następnie wyciągnąć je ostudzić i pokroić w plastry. Wywar z mięsa zostawić do zrobienia galarety.
żelatynę namoczyć w 3 łyzkach zimnej wody i rozpuścic ją w gorącym wywarze. Pozostawić aby lekko stężała.
Na półmisku ułozyć plastry pomarańczy, indyka, majonez, brzoskiwinie oraz winogrona.Wszystko posypać natka pietruszkii polać tężejącą galaretką.