Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna prosta potrawa podaje się ją z ziemniakami i ogórkiem,młodą kapustą
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3722
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2056
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5474
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5510
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3722
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2056
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5474
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5510
Składniki
Bułkę namaczamy. Do zmielonego mięsa dodać rozmącone jajko, odciśniętą bułkę, zioła, sól, pieprz, przyprawę do zup (Maggi). Wyrobić na gładką masę. Przyprawia się solą i pieprzem. Dodać zrumienioną, poszatkowaną cebulę. Formować klopsiki, obtoczyć je w mące lub tartej bułce, smażyć z obu stron na oleju lub smalcu.