Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna prosta potrawa podaje się ją z ziemniakami i ogórkiem,młodą kapustą
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 919
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12750
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 919
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12750
Składniki
Bułkę namaczamy. Do zmielonego mięsa dodać rozmącone jajko, odciśniętą bułkę, zioła, sól, pieprz, przyprawę do zup (Maggi). Wyrobić na gładką masę. Przyprawia się solą i pieprzem. Dodać zrumienioną, poszatkowaną cebulę. Formować klopsiki, obtoczyć je w mące lub tartej bułce, smażyć z obu stron na oleju lub smalcu.