Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna prosta potrawa podaje się ją z ziemniakami i ogórkiem,młodą kapustą
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15198
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15198
Składniki
Bułkę namaczamy. Do zmielonego mięsa dodać rozmącone jajko, odciśniętą bułkę, zioła, sól, pieprz, przyprawę do zup (Maggi). Wyrobić na gładką masę. Przyprawia się solą i pieprzem. Dodać zrumienioną, poszatkowaną cebulę. Formować klopsiki, obtoczyć je w mące lub tartej bułce, smażyć z obu stron na oleju lub smalcu.