Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna prosta potrawa podaje się ją z ziemniakami i ogórkiem,młodą kapustą
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8563
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3025
Polecam.
Odsłon: 1800
Polecam.
Odsłon: 516
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8563
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3025
Polecam.
Odsłon: 1800
Polecam.
Odsłon: 516
Składniki
Bułkę namaczamy. Do zmielonego mięsa dodać rozmącone jajko, odciśniętą bułkę, zioła, sól, pieprz, przyprawę do zup (Maggi). Wyrobić na gładką masę. Przyprawia się solą i pieprzem. Dodać zrumienioną, poszatkowaną cebulę. Formować klopsiki, obtoczyć je w mące lub tartej bułce, smażyć z obu stron na oleju lub smalcu.