Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna prosta potrawa podaje się ją z ziemniakami i ogórkiem,młodą kapustą
Miałam w lodówce gotową masę makową, ciasto francuskie i po krótkim namyśle p...
Odsłon: 28
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 569
Miałam w lodówce gotową masę makową, ciasto francuskie i po krótkim namyśle p...
Odsłon: 28
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 569
Składniki
Bułkę namaczamy. Do zmielonego mięsa dodać rozmącone jajko, odciśniętą bułkę, zioła, sól, pieprz, przyprawę do zup (Maggi). Wyrobić na gładką masę. Przyprawia się solą i pieprzem. Dodać zrumienioną, poszatkowaną cebulę. Formować klopsiki, obtoczyć je w mące lub tartej bułce, smażyć z obu stron na oleju lub smalcu.