Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1112
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1109
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13104
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1112
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1109
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13104
Składniki
Karczek pokroić w plastry.Każdy kotlet obtoczyć w zupie cebulowej(ja dodaję do zupy łyżeczkę delikatu czerwonego,),ułożyć na blasze,zalać śmietaną(nie ma znaczenia czy słodka,czy kwaśna)i piec około godziny w 180''.Podawać z pieczywem lub ryżem.