Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 788
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12514
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 788
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12514
Składniki
Karczek pokroić w plastry.Każdy kotlet obtoczyć w zupie cebulowej(ja dodaję do zupy łyżeczkę delikatu czerwonego,),ułożyć na blasze,zalać śmietaną(nie ma znaczenia czy słodka,czy kwaśna)i piec około godziny w 180''.Podawać z pieczywem lub ryżem.