Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, mozna wykorzystac resztki z lodowki, spolszczylem angielskie " Toad in the hole"
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1064
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 412
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1188
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 237
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1064
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 412
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1188
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 237
Składniki
Wymieszac jajka , make i mleko, dodac sol i pieprz.
Rozgrzewamy brytfanke w piekarniku, dodajemy olej aby byl goracy.Wlewamy ciasto do brytfanny, dodajemy cebule i kielbaski i pieczemy okolo30 minut w 180 stopniach. podajemy z sosem, keczupem lub co kto lubi