Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, mozna wykorzystac resztki z lodowki, spolszczylem angielskie " Toad in the hole"
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1579
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 401
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1579
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 401
Składniki
Wymieszac jajka , make i mleko, dodac sol i pieprz.
Rozgrzewamy brytfanke w piekarniku, dodajemy olej aby byl goracy.Wlewamy ciasto do brytfanny, dodajemy cebule i kielbaski i pieczemy okolo30 minut w 180 stopniach. podajemy z sosem, keczupem lub co kto lubi