Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne,zdrowe podanie mięsa i kapustek
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 68
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 68
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Składniki
Brukselki najlepiej malutkie obrac z wierzchnich listków,umyc i ugotowac z solą i odrobiną gałki muszkatołowej,zrobic klopsiki z mielonego,do mięsa dodac jajko,sól,pieprz,kminek ,trochę bułki tartej(można zmiksowac bułkę świeżą)formowac klopsiki wielkości brukselki otoczyc w mące i obgotowac w bulionie.Kostkę bulionu ugotowac,podkłucic śmietaną z mąką .dodac ugotowane klopsiki i brukselkę .Podawac samo lub z ziemniakami.