Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne na ciepło i na zimno, świetna zakąska do wina i jako elenet obiadu, można maczać w sosach lub zjadać z ziemiakami lub ryżem, kto co lubi.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15043
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1998
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8827
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15043
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1998
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8827
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Składniki
oczyszcić skrzydełka , odciąć najkrótsze części, a pozostałe przeciąć w zgięciu. Włożyć do wody z przyprawami i gotować od momentu wrzenia ok 35 min. Ostudzić , roztrzepać jajka z mlekiem, wysypać na głeboki talerz wiórki kokosowe. Maczać w jajku i obtaczać w wiórkach i wkładac na wrzący olej. Wyjmować złociste i uk ladac na ręczniku papierowym aby odsączyć tłuszcz.