Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne na ciepło i na zimno, świetna zakąska do wina i jako elenet obiadu, można maczać w sosach lub zjadać z ziemiakami lub ryżem, kto co lubi.
Prosta i łatwa do przygotowania zupa. Jest smaczna, zdrowa i sycąca.
Odsłon: 67
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 80
To klasyczna zupa. To jedna z moich ulubionych zup - z ziemniakami i natką pi...
Odsłon: 119
Prosta i łatwa do przygotowania zupa. Jest smaczna, zdrowa i sycąca.
Odsłon: 67
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 80
To klasyczna zupa. To jedna z moich ulubionych zup - z ziemniakami i natką pi...
Odsłon: 119
Składniki
oczyszcić skrzydełka , odciąć najkrótsze części, a pozostałe przeciąć w zgięciu. Włożyć do wody z przyprawami i gotować od momentu wrzenia ok 35 min. Ostudzić , roztrzepać jajka z mlekiem, wysypać na głeboki talerz wiórki kokosowe. Maczać w jajku i obtaczać w wiórkach i wkładac na wrzący olej. Wyjmować złociste i uk ladac na ręczniku papierowym aby odsączyć tłuszcz.