Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne na ciepło i na zimno, świetna zakąska do wina i jako elenet obiadu, można maczać w sosach lub zjadać z ziemiakami lub ryżem, kto co lubi.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3853
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3853
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Składniki
oczyszcić skrzydełka , odciąć najkrótsze części, a pozostałe przeciąć w zgięciu. Włożyć do wody z przyprawami i gotować od momentu wrzenia ok 35 min. Ostudzić , roztrzepać jajka z mlekiem, wysypać na głeboki talerz wiórki kokosowe. Maczać w jajku i obtaczać w wiórkach i wkładac na wrzący olej. Wyjmować złociste i uk ladac na ręczniku papierowym aby odsączyć tłuszcz.