Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne na ciepło i na zimno, świetna zakąska do wina i jako elenet obiadu, można maczać w sosach lub zjadać z ziemiakami lub ryżem, kto co lubi.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3136
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3136
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
oczyszcić skrzydełka , odciąć najkrótsze części, a pozostałe przeciąć w zgięciu. Włożyć do wody z przyprawami i gotować od momentu wrzenia ok 35 min. Ostudzić , roztrzepać jajka z mlekiem, wysypać na głeboki talerz wiórki kokosowe. Maczać w jajku i obtaczać w wiórkach i wkładac na wrzący olej. Wyjmować złociste i uk ladac na ręczniku papierowym aby odsączyć tłuszcz.