Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4131
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11307
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6490
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13505
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5277
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4131
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11307
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6490
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13505
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5277
Składniki
Kurczaka pokroić w kostkę i paprykę, zetrzeć ser, dodać pokrojoną cebulkę i pietruszkę. Dodać jajka i mąkę. Wszystko wymieszać, doprawić. Nakładać po łyżce na rozgrzany tłuszcz i smażyć.