Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na kotlety z piersi kurczaka w nieco innym wydaniu
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2258
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 142
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 190
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2258
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 142
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 190
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Składniki
Pierś z kurczaka paprykę oraz pieczarki pokroić w kostkę ( niedrobną raczej taką większą) Natkę pietruszki posiekać
Jajka wybić do miski i roztrzepać za pomocą widelca doprawić do smaku solą i pieprzem
Następnie dodać pokrojone wcześniej produkty oraz pietruszkę Całość wymieszać i odstawić najlepiej na godz by wszystkie smaki dobrze ze sobą się połączyły
Na rozgrzaną patelnię wlać olej Podgrzać Łyżką nakładać kotlety i smażyć na złoty kolor z obu stron
Świetnie smakuje z ryżem, ziemniakami Smacznego