Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 36
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 59
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2810
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 36
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 59
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2810
Składniki
6 jajek ugotowac na twardo, posiekac na drobniejsze kawalki. Bulke namoczyc w mleku i dobrze odcisnac. Cebule drobno posiekac i usmazyc na zloty kolor.
Skladniki przelozyc do jednego naczynia, dodac 1 surowe jajko, doprawic i wyrobic na jednolita mase. Z masy formowac nieduze kotleciki i obtoczyc je z obu stron w bulce tartej.
Smazyc na rozgrzanym oleju, zdejmowac bardzo delikatnie lopatka, bo sa bardzo kruche. Dobrze smakuja z ziemniakami, kalafiorem, brokulami albo z fasolka szparagowa. Przed podaniem posypac szczypiorkiem. Smaczngo!