Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na kotlety mielone w nieco urozmaiconej wersji. Nam bardzo smakowały.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Paprykę i cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć 5 min. Ser pokroić w paski. Mięso na kotlety wymieszać z mąką, jajkiem, kaszą. Dodać podsmażoną paprykę, przyprawy i dokładnie wymieszać. Formować średnie kotlety, w środek wkładać 2 paseczki sera. Panierować w bułce tartej i smażyć na małym ogniu na złoty kolor.