Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4924
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13338
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4924
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13338
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Składniki
W garnku rozgrzej 2 łyżki oleju. Wrzuć posiekaną cebulę oraz oczyszczoną papryczkę chili. Całość podsmaż. Gdy cebula się zrumieni, dodaj pokrojone bataty i jeszcze chwilę podsmaż.
Następnie całość zalej bulionem i gotuj pod przykryciem, aż ziemniaki zaczną się rozpadać. Zupę zmiksuj na gładki krem, dopraw do smaku i wlej mleko kokosowe. Udekoruj natką i grzybkiem.Źródło: Na żywo