Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie hinduskie.Najlepiej smakuje na drugi dzien. Ja podaje je z ryzem Basmati. Smacznego.
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 215
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1225
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 491
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 215
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1225
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 491
Składniki
Cebule pokroic i podsmazyc .
Dodac pokrojone w kostke piersi,posolic i posypac pieprzem.Smazyc az nabiora zlotego koloru.
Dodac curry i mleczko kokosowe.
Przykryc pokrywka i dusic na malym ogniu ok. 10 min.Dodac pokrojone omoce i dusic przez kolejne 5 min.