Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie hinduskie.Najlepiej smakuje na drugi dzien. Ja podaje je z ryzem Basmati. Smacznego.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 228
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1140
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 228
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1140
Składniki
Cebule pokroic i podsmazyc .
Dodac pokrojone w kostke piersi,posolic i posypac pieprzem.Smazyc az nabiora zlotego koloru.
Dodac curry i mleczko kokosowe.
Przykryc pokrywka i dusic na malym ogniu ok. 10 min.Dodac pokrojone omoce i dusic przez kolejne 5 min.