Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczak z dynią"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13023
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1478
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14332
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5926
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13023
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1478
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14332
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5926
Składniki
Filet umyj, pokrój w paski. Posmaruj sosem sojowym, wymieszanym z pieprzem, papryką i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Odstaw do zamarynowania.
Na patelni rozgrzej oliwę i dodaj pokrojoną na zapałki dynię oraz paprykę. Po chwili dołóż posiekany czosnek. Dosyp zioła prowansalskie, sól i pieprz.
Na drugiej patelni usmaż zmarynowane mięso i wymieszaj je z warzywami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 330. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax