Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczak z dynią"
Smaczna i aromatyczna zapiekanka.
Odsłon: 6515
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 13
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 77
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 279
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 13
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 77
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 279
Składniki
Filet umyj, pokrój w paski. Posmaruj sosem sojowym, wymieszanym z pieprzem, papryką i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Odstaw do zamarynowania.
Na patelni rozgrzej oliwę i dodaj pokrojoną na zapałki dynię oraz paprykę. Po chwili dołóż posiekany czosnek. Dosyp zioła prowansalskie, sól i pieprz.
Na drugiej patelni usmaż zmarynowane mięso i wymieszaj je z warzywami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 330. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Dania główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 13
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Idealne risotto z łososiem. Jest bardzo kremowe a łosoś idealnie kremowy i ch...
Odsłon: 45