Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczak z dynią"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1072
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1024
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1072
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1024
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12930
Składniki
Filet umyj, pokrój w paski. Posmaruj sosem sojowym, wymieszanym z pieprzem, papryką i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Odstaw do zamarynowania.
Na patelni rozgrzej oliwę i dodaj pokrojoną na zapałki dynię oraz paprykę. Po chwili dołóż posiekany czosnek. Dosyp zioła prowansalskie, sól i pieprz.
Na drugiej patelni usmaż zmarynowane mięso i wymieszaj je z warzywami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 330. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax