Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczak z dynią"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95730
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1908
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5725
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5726
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95730
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1908
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5725
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5726
Składniki
Filet umyj, pokrój w paski. Posmaruj sosem sojowym, wymieszanym z pieprzem, papryką i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Odstaw do zamarynowania.
Na patelni rozgrzej oliwę i dodaj pokrojoną na zapałki dynię oraz paprykę. Po chwili dołóż posiekany czosnek. Dosyp zioła prowansalskie, sól i pieprz.
Na drugiej patelni usmaż zmarynowane mięso i wymieszaj je z warzywami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 330. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax