Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczak z dynią"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 18
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3454
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 835
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 18
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3454
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 835
Składniki
Filet umyj, pokrój w paski. Posmaruj sosem sojowym, wymieszanym z pieprzem, papryką i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Odstaw do zamarynowania.
Na patelni rozgrzej oliwę i dodaj pokrojoną na zapałki dynię oraz paprykę. Po chwili dołóż posiekany czosnek. Dosyp zioła prowansalskie, sól i pieprz.
Na drugiej patelni usmaż zmarynowane mięso i wymieszaj je z warzywami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 330. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax