Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś w ziołach z kukurydzą i granatem"
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 410
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8223
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13424
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 410
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8223
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13424
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Składniki
Filet umyj, skrop sokiem z cytryny, natrzyj solą, pieprzem, majerankiem, posyp posiekanym koperkiem. Włóż w rękaw do pieczenia. Piecz rybę przez około 25 minut w zależności od wielkości i grubości płatów w temperaturze 180°C.
Rybę podawaj z ziarnami kukurydzy, owocami granatu, posiekaną cieniutko kapustą i świeżym koperkiem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień