Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś w ziołach z kukurydzą i granatem"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2681
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421802
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2159
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2681
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421802
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2159
Składniki
Filet umyj, skrop sokiem z cytryny, natrzyj solą, pieprzem, majerankiem, posyp posiekanym koperkiem. Włóż w rękaw do pieczenia. Piecz rybę przez około 25 minut w zależności od wielkości i grubości płatów w temperaturze 180°C.
Rybę podawaj z ziarnami kukurydzy, owocami granatu, posiekaną cieniutko kapustą i świeżym koperkiem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień