Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Makaron ugotować al dente
Na oliwie podsmażyć pokrojoną w plasterki szynkę- ma być chrupiąca, dodać umyte kurki i smażyć aż zmiękną, dodać soli i sporo pieprzu (kurki znakomicie smakują z większą niż zwykle ilością pieprzu), zrobić zasmażke lub podlać samą śmietana, jak kto woli:) na koniec dodac pietruszke. Wymieszać z makaronem.
Smacznego:)