Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe i bardzo smaczne połączenie.Idealne jeżeli masz ochotę na coś innego :)
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1160
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13619
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2798
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1160
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13619
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2798
Składniki
Pora kroimy w plasterki,pomidorki w ćwiartki,pędy w paski.Wszystko podsmażamy,dodajemy boczek i posiekany czosnek.Smażymy na małym ogniu przez 15 minut.
Dodajemy mascarpone oraz mleczko kokosowe,bardzo dokładnie mieszając.Gotujemy pod przykryciem przez 20 minut,co jakiś czas mieszając ,można również dolewać odrbiny mleczka.Podajemy z makaronem.Smacznego