Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8544
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3014
Polecam.
Odsłon: 1787
Polecam.
Odsłon: 511
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8544
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3014
Polecam.
Odsłon: 1787
Polecam.
Odsłon: 511
Składniki
Ugotować makaron, odcedzić
Do rondelka wlać śmietanę, dodać serek topiony i pozostałe sery (może być i lazur i camembert razem). Ja dodaje te, które aktualnie mam w lodówce. Wszystko rozpuścić na wolnym ogniu by powstał gładki krem serowy. Na koniec dodać kapary i doprawić pieprzem.
Polać kremem serowym makaron.