Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7936
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1242
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13711
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7936
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1242
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13711
Składniki
Ugotować makaron, odcedzić
Do rondelka wlać śmietanę, dodać serek topiony i pozostałe sery (może być i lazur i camembert razem). Ja dodaje te, które aktualnie mam w lodówce. Wszystko rozpuścić na wolnym ogniu by powstał gładki krem serowy. Na koniec dodać kapary i doprawić pieprzem.
Polać kremem serowym makaron.