Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Składniki
Ugotować makaron, odcedzić
Do rondelka wlać śmietanę, dodać serek topiony i pozostałe sery (może być i lazur i camembert razem). Ja dodaje te, które aktualnie mam w lodówce. Wszystko rozpuścić na wolnym ogniu by powstał gładki krem serowy. Na koniec dodać kapary i doprawić pieprzem.
Polać kremem serowym makaron.