Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, którego przepis podałam jest bardzo szybkie do zrobienie. Również mało pieniędzy wydamy na jego urządzenie.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Na początku pokrój składniki: cebulę w płatki, paprykę w duże kostki, marchew i pomidora w kostkę, parówki w płatki. Każdy składnik wrzuć do oddzielnej miseczki. Wstawić wodę do czajnika, a makaron z zupek wsypać do miski.
Gdy już woda się zagotuje, zalej nią makaron. Po zalaniu makaronu wodą rozgrzej patelnię, wlej na nią 4 łyżki oleju i daj pół łyżki masła. Gdy już masło się roztopi wrzuć na patelnię płatki cebuli, pokrojąną w kostkę marchew, pomidora i paprykę,parówki. Po tym wsyp makaron. Na makaron, warzywa i parówki wlej ketchup ok. 4 łyżki i posyp solą.