Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Maślaki w śmietanie"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1637
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1408
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1535
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1637
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1408
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1535
Składniki
Grzyby obierz, umyj, większe pokrój, mniejsze zostaw w całości.
Cebulę posiekaj, zeszklij na rozpuszczonym maśle.
Następnie dodaj grzyby i duś 20 minut, stale mieszając.
Dopraw maślaki solą oraz pieprzem i zabiel śmietaną wymieszaną z mąką.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 330.Źródło: Super TV