Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Maślaki w śmietanie"
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 41
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2251
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 257
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1591
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 41
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2251
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 257
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1591
Składniki
Grzyby obierz, umyj, większe pokrój, mniejsze zostaw w całości.
Cebulę posiekaj, zeszklij na rozpuszczonym maśle.
Następnie dodaj grzyby i duś 20 minut, stale mieszając.
Dopraw maślaki solą oraz pieprzem i zabiel śmietaną wymieszaną z mąką.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 330.Źródło: Super TV