Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Maślaki w śmietanie"
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1014
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 69
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 412
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 720
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2921
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1014
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 69
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 412
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 720
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2921
Składniki
Grzyby obierz, umyj, większe pokrój, mniejsze zostaw w całości.
Cebulę posiekaj, zeszklij na rozpuszczonym maśle.
Następnie dodaj grzyby i duś 20 minut, stale mieszając.
Dopraw maślaki solą oraz pieprzem i zabiel śmietaną wymieszaną z mąką.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 330.Źródło: Super TV