Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12316
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1387
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13128
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5351
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12316
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1387
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13128
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5351
Składniki
Kotlety umyj, osusz, rozbij pięścią (nie tłuczkiem, bo będą za suche). Czosnek obierz, wyciśnij przez praskę. Z miodu, sosu sojowego, czosnku, soku z cytryny i przypraw zrób marynatę, grubo posmaruj nią kotlety. Trzymaj mięso w marynacie kilka godzin, (najlepiej przez całą noc). Smaż na średnio gorącym oleju z obu stron na złoty kolor.