Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny gulasz, który najlepiej smakuje z moimi peruwiańskimi placuszkami;) taka autoreklama;)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118048
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8387
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3111
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2112
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1532
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118048
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8387
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3111
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2112
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1532
Składniki
Kroimy mięso na małą kosteczkę i oprószamy w mące. Potem wrzucamy na rozgrzany olej i przypiekamy jakąś czas, żeby mięso się zrobiło miękkie ok 20- 30- min, przy czym co chwilę sprawdzamy, żeby się nie spaliło i można wtedy dodać w razie czego trochę wody;)
Do miękkiego mięska dodajemy pokrojone w kosteczkę pomidory i rozdrobniony czosnek razem z 2 łyżkami przyprawy. Kiedy pomidory zmiękną i się "porozpadają" dodajemy puszkę fasolki razem z "syropem". Następnie chwilkę to razem jeszcze dusimy.
Kiedy wszystkie składniki będą już miękkie to zdejmujemy z ognia.