Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny gulasz, który najlepiej smakuje z moimi peruwiańskimi placuszkami;) taka autoreklama;)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25862
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2996
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1384
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25862
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2996
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1384
Składniki
Kroimy mięso na małą kosteczkę i oprószamy w mące. Potem wrzucamy na rozgrzany olej i przypiekamy jakąś czas, żeby mięso się zrobiło miękkie ok 20- 30- min, przy czym co chwilę sprawdzamy, żeby się nie spaliło i można wtedy dodać w razie czego trochę wody;)
Do miękkiego mięska dodajemy pokrojone w kosteczkę pomidory i rozdrobniony czosnek razem z 2 łyżkami przyprawy. Kiedy pomidory zmiękną i się "porozpadają" dodajemy puszkę fasolki razem z "syropem". Następnie chwilkę to razem jeszcze dusimy.
Kiedy wszystkie składniki będą już miękkie to zdejmujemy z ognia.