Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny gulasz, który najlepiej smakuje z moimi peruwiańskimi placuszkami;) taka autoreklama;)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 69
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 69
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Składniki
Kroimy mięso na małą kosteczkę i oprószamy w mące. Potem wrzucamy na rozgrzany olej i przypiekamy jakąś czas, żeby mięso się zrobiło miękkie ok 20- 30- min, przy czym co chwilę sprawdzamy, żeby się nie spaliło i można wtedy dodać w razie czego trochę wody;)
Do miękkiego mięska dodajemy pokrojone w kosteczkę pomidory i rozdrobniony czosnek razem z 2 łyżkami przyprawy. Kiedy pomidory zmiękną i się "porozpadają" dodajemy puszkę fasolki razem z "syropem". Następnie chwilkę to razem jeszcze dusimy.
Kiedy wszystkie składniki będą już miękkie to zdejmujemy z ognia.