Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wariacji na temat naleśników ciąg dalszy :) jako miłośniczka pizzy hawajskiej postanowiłam "przełożyć" ją, a właściwie jej nadzienie w naleśnik :)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38161
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9238
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38161
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9238
Składniki
Usmaż 7-8 naleśników według własnego przepisu.
Plastry ananasa pokrój na ćwiartki, szynkę zaś na duże kostki, a ser zetrzyj na twarce.
Każdy naleśnik napełnij kilkoma kawałkami ananasa, szynki i porcją startego sera żółtego. Zegnij na pół, aby powstał półksiężyc.
Wyłóż na blasze uprzednio podkładając np. folię aluminiową i wstaw do piekarnika na około 10 min temp. 180 stopni z termoobiegiem, bez termoobiegu 200 stopni.
Wyjmuj naleśniki z piekarnika, podawaj polane sosem czosnkowym.