Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wariacji na temat naleśników ciąg dalszy :) jako miłośniczka pizzy hawajskiej postanowiłam "przełożyć" ją, a właściwie jej nadzienie w naleśnik :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 453
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1986
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3972
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3894
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 453
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1986
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3972
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3894
Składniki
Usmaż 7-8 naleśników według własnego przepisu.
Plastry ananasa pokrój na ćwiartki, szynkę zaś na duże kostki, a ser zetrzyj na twarce.
Każdy naleśnik napełnij kilkoma kawałkami ananasa, szynki i porcją startego sera żółtego. Zegnij na pół, aby powstał półksiężyc.
Wyłóż na blasze uprzednio podkładając np. folię aluminiową i wstaw do piekarnika na około 10 min temp. 180 stopni z termoobiegiem, bez termoobiegu 200 stopni.
Wyjmuj naleśniki z piekarnika, podawaj polane sosem czosnkowym.