Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i pyszne danie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1917
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1608
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2545
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1917
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1608
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2545
Składniki
Łososia oprószyć solą, pieprzem, vegetą oraz ziołami prowansalskimi. Usmażyć na patelni.
W garnku rozmrozić szpinak, dodać czosnek, trochę soli i pieprzu. Poddusić 5-10 minut.
Na każdym naleśniku położyć plasterek sera, kawałek łososia, łyżkę szpinaku oraz suszonego pomidora. Zawinąć i podsmażyć na teflonowej patelni (kilka minut, aż do rozpuszczenia sera).
Smacznego!!!