Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i pyszne danie.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15160
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4002
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15160
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4002
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Składniki
Łososia oprószyć solą, pieprzem, vegetą oraz ziołami prowansalskimi. Usmażyć na patelni.
W garnku rozmrozić szpinak, dodać czosnek, trochę soli i pieprzu. Poddusić 5-10 minut.
Na każdym naleśniku położyć plasterek sera, kawałek łososia, łyżkę szpinaku oraz suszonego pomidora. Zawinąć i podsmażyć na teflonowej patelni (kilka minut, aż do rozpuszczenia sera).
Smacznego!!!