Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Łososia oprószyć solą, pieprzem, vegetą oraz ziołami prowansalskimi. Usmażyć na patelni.
W garnku rozmrozić szpinak, dodać czosnek, trochę soli i pieprzu. Poddusić 5-10 minut.
Na każdym naleśniku położyć plasterek sera, kawałek łososia, łyżkę szpinaku oraz suszonego pomidora. Zawinąć i podsmażyć na teflonowej patelni (kilka minut, aż do rozpuszczenia sera).
Smacznego!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 08 listopada 2012Zgłoś do usunięcia
Bardzo ciekawy przepis, wart wypróbowania! Za przepis 5!1 Kto głosował? | Odpowiedz

awepa 07 listopada 2012Zgłoś do usunięcia
Wyglądają smakowicie, uwielbiam szpinak, muszę wypróbować :-)1 Kto głosował? | Odpowiedz