Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 04-03-2011
Gotowane na parze, lekko opiekane, z sosem jogurtowym z ogorkiem i avocado
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 87
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9335
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 976
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1137
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 87
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9335
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 976
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1137
Składniki
Ziemniaki bardzo dokladnie umyc, ugotowac w calosci wraz ze skorka na parze. Ugotowane ziemniaki przekroic na polowe. Ulozyc na blasze, posmarowac wierzch oliwa, posypac sola i papryka ostra. Opiekac w temp. 250 st.C przez ok. 5-8 minut.
Avocado pokroic w drobna kostke, ogorka zetrzec na grubej tarce, czosnek przecisnac przez praske, dodac jogurt i smietane, odrobine soli, wszystko wymieszac.
Ziemniaki podawac polane sosem i posypane rzezucha i zielona salata jako danie glowne lub dodatek do grilowanego miesa.